VAD-ON – Elég bátor vagy?

Tábor és annál még több

 

Egy izgalmas élmény-táborba hívjuk a gyerekeket. A programok között lesz majd erdőben barangolás, patakban tapicskolás, éjszakai túra, alkotás és mozgás, közös játék és sok élmény.

Jelentkezni a linkre kattintva lehet a google űrlap kitöltésével.

Nem csupán kalandot kínálunk, hanem lehetőséget az önismereti fejlődésre. A foglalkozások során, a csoport helyzetek adta lehetőséget kihasználva támogatjuk a gyermeket egyéni céljai elérésében. Az egyes tevékenységeket közösen tervezzük meg, az átélt élményeket megbeszéljük, egyeztetjük. Ez lehetőséget ad a különbözőségek megtapasztalására és megértésére, az egyéni reflektivitás fejlődésére, az önszabályozás és az önbizalom erősödésére, a saját erősségek megtapasztalására és egyéni fejlődési célok meghatározására, a szociális készségek fejlődhetnek. Csütörtök estére, a tábor csúcspontjaként, közös szabadban alvást tervezünk.

A tapasztalati tanulás, élménypedagógia eszközeivel dolgozunk, művészet- illetve mozgásterápiás elemek bevonásával. A tábort kísérő szakemberek mind ezen módszerek valamelyikében képződtek.

A tábor előtt minden jelentkezővel személyesen beszélgetünk, külön egyeztetett időpontban. Fontos számunkra, hogy megismerjük a leendő résztvevőket, hogy a gyermekek egyedi igényeihez illeszthessük a programjainkat. Emellett rólunk is képet kaphatnak a jelentkezők, feltehetik a kérdéseiket.

Üzenet a gyerekeknek: ebben a táborban nem csupán egy izgalmas kalandban lehet részed. Biztonságos körülmények között, kipróbálhatod magad szokatlan helyzetekben, elmondhatod a gondolataidat, segítünk megtalálni az erősségeidet, megtanulhatsz új készségeket és legyőzheted a félelmedet.

 

Korosztály | 10-12 évesek

Táborkísérők | Laczkó Laura pszichológus valamint Báti Orsolya és Henczer Éva élménypedagógusok

Amit biztosítunk | Napi 3x étkezés, ebből 1 meleg étel. Outdoor eszközök. A szabadban alváshoz a felszerelést (hálózsák, polifoam). A tábor ideje alatt baleset biztosítás.

Jelentkezési határidő | 2020. július 20. hétfő

Érdeklődés | jelentkezes[kukac]nobadkid.org | +36 20 446 3600

Időpont | 2020. augusztus 3-7., minden nap 9.00-16.30 között. Érkezés 8.30-tól.

Helyszín | Vissza a Vadonba, 2000 Szentendre, Szentlászlói út 158/b

Részvételi díj | 40.000 Ft/fő

A tábor előtt minden jelentkezővel személyesen beszélgetünk, külön egyeztetett időpontban: július 22-én és 23-án 15.00-17.45 között.
A konkrét időpontról emailt küldünk majd.

Jelentkezni a linkre kattintva lehet a google űrlap kitöltésével.

Jelszó visszaállítás

Viszaállítás