bakancs

VAD-ON – Elég bátor vagy?

Tábor és annál még több

Egy izgalmas élmény-tábor gyerekeket. A programok között: erdőben barangolás, patakban tapicskolás, éjszakai túra, alkotás és mozgás, közös játék és sok élmény.

Nem csupán kalandot kínálunk, hanem lehetőséget az önismereti fejlődésre. A foglalkozások során, a csoport helyzetek adta lehetőséget kihasználva támogatjuk a gyermeket egyéni céljai elérésében. Az egyes tevékenységeket közösen tervezzük meg, az átélt élményeket megbeszéljük, egyeztetjük. Ez lehetőséget ad a különbözőségek megtapasztalására és megértésére, az egyéni reflektivitás fejlődésére, az önszabályozás és az önbizalom erősödésére, a saját erősségek megtapasztalására és egyéni fejlődési célok meghatározására, a szociális készségek fejlődhetnek. Csütörtök estére, a tábor csúcspontjaként, közös szabadban alvást tervezünk.

A tapasztalati tanulás, élménypedagógia eszközeivel dolgozunk, művészet- illetve mozgásterápiás elemek bevonásával. A tábort kísérő szakemberek mind ezen módszerek valamelyikében képződtek.

A tábor előtt minden jelentkezővel személyesen beszélgetünk, külön egyeztetett időpontban. Fontos számunkra, hogy megismerjük a leendő résztvevőket, hogy a gyermekek egyedi igényeihez illeszthessük a programjainkat. Emellett rólunk is képet kaphatnak a jelentkezők, feltehetik a kérdéseiket.

Üzenet a gyerekeknek: ebben a táborban nem csupán egy izgalmas kalandban lehet részed. Biztonságos körülmények között, kipróbálhatod magad szokatlan helyzetekben, elmondhatod a gondolataidat, segítünk megtalálni az erősségeidet, megtanulhatsz új készségeket és legyőzheted a félelmedet.

 

compass

Jelszó visszaállítás

Viszaállítás