VadOn image

Rengeteg kaland a Vértesben

RENGETEG KALAND vár a gyerekekre ebben az izgalmas táborban, ahol a közös játék, a kirándulás, az éjszakai túra, a kisebb-nagyobb kihívások, és a jól megérdemelt lazulás jól megférnek egymással.

Várjuk azokat a 13-14 éves fiatalokat,

  • akik szeretnék jobban megtalálni a helyüket az iskolában,
  • akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, megerősíteni önbizalmukat, kommunikációs és érdekérvényesítő képességüket,
  • akik szeretnének sikeresebben kapcsolódni másokhoz és harmonikusabb kapcsolatot építeni kortársaikkal.

A kalandok mellett lehetőséget kínálunk az önismereti fejlődésre, melynek során játékos eszközökkel támogatjuk a gyerekek önbizalmának erősödését, a társaikhoz való megfelelő kapcsolódást, a szociális készségek fejlődését, az önszabályozást, és a saját erősségeik megtapasztalását.

A tapasztalati tanulás, élménypedagógia eszközeivel dolgozunk, indoor és outdoor elemekkel egyaránt.  A tábort kísérő szakemberek mind képzett facilitátorok, akik évek óta dolgoznak különböző pedagógiai területeken.

A tábor előtt minden jelentkezővel beszélgetünk, külön egyeztetett időpontban, lehetőség szerint valamelyik online platform használatával. Fontos számunkra, hogy megismerjük a leendő résztvevőket, hogy a gyermekek egyedi igényeihez illeszthessük a programjainkat.

A szálláson a gyerekek ketten-hárman alszanak 6-10 fős szobákban és fertőtlenített ágyneműt kapnak, hogy a COVID-19 vírus miatt kialakult helyzetben is biztonságosan tudjanak pihenni. Emellett 5 db többszemélyes fürdőhelység áll a csoport rendelkezésére, hogy egyszerre mindig csak 1 ember tisztálkodhasson.

Üzenet a gyerekeknek: ha velünk tartasz, egyéni vállalásaid szerint találkozhatsz olyan kihívásokkal, izgalmas helyzetekkel, amelyekből önbizalommal felvértezve kerülhetsz ki. Mindezt egy olyan biztonságos környezetben, ahol figyelnek rád, meghallgatnak, megoszthatod az érzéseidet, gondolataidat.

 

vertes1

Jelszó visszaállítás

Viszaállítás