ELŐRENDELÉS

Home  /  Tanítani a taníthatatlant – élménypedagógiai kézikönyv
tanitani

Tanítani a taníthatatlant – élménypedagógiai kézikönyv

5640 Ft

Kedves Érdeklődő,

ez a kiadványunk sajnos nincs már raktáron. A frissített, második kiadás megjelenése 2018 év elejére várható.

Az előrendelés után felvesszük Önt várólistára és a megadott elérhetőségeken azonnal értesítjük a könyv megjelenéséről.

 

A Pressley Ridge Magyarország Alapítvány kiadásában 2008 óta elérhető a Tanítani a Taníthatatlant – Élménypedagógiai Kézikönyv.

Az élménypedagógia tágan értelmezhető fogalom, amit leggyakrabban „cselekedve tanulásként” foglalunk össze. Ebben a könyvben az élménypedagógia olyan csoportos kalandtevékenységeket alkalmazó módszerként jelenik meg, amely az önmagunkról való tanulás élményén túl azt is képes megtanítani, hogyan működjünk együtt másokkal.

A hatékony és szórakoztató élménypedagógiai programok kulcsa található meg ebben az igazán felhasználó-barát könyvben.  Az olvasó színkódok alapján könnyen tájékozódhat a kötetben szereplő, cél szerint tematizált, 65 gyakorlat között, valamint számos melléklet és ábra is segíti a gyors és könnyű felhasználást.

A könyvben szereplő módszer megismerésével, a tapasztalati tanulás elemeinek alkalmazásával egy olyan eszköz kerül az iskolákban vagy más közösségi intézményekben dolgozó szakemberek kezébe, mely segíti gyerekekkel való közvetlen munkájukat. A könyv a gyakorló, tapasztalt outdoor trénerek és szakemberek számára is hasznos lehet, hiszen a programok megtervezéséhez, és a gyakorlatok célirányos és hatékony kiválasztásához is hathatós segítséget nyújt.

A Tanítani a taníthatatlant – élménypedagógiai kézikönyv az élménypedagógia teljes folyamatán, a tervezés, végrehajtás, értékelés során vezeti végig az olvasót, és praktikus eszközöket kínál mind kezdő, mind már tapasztalt, gyakorló szakemberek, pedagógusok és segítők számára.

Cikkszám: ISBN.
this product was shared 0 times
00
  • Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Tanítani a taníthatatlant – élménypedagógiai kézikönyv” értékelése elsőként

Küldés